Disclaimer

Wat staat er op deze pagina?

Op deze pagina staat dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het gebruik van informatie die u op deze website aantreft. Alle teksten zijn ter informatie en geen beleggingsadvies.

Sitemap

wie voor een euro geboren is

Disclaimer:

Het doel van deze website is om u inzicht te geven in het geldsysteem. Op basis daarvan kunt u zelf conclusies trekken wat voor u de beste manier is om daar mee om te gaan. Een jonger iemand zal hier anders mee omgaan dan bijvoorbeeld een gepensioneerde. U blijft zelf te allen tijde verantwoordelijk voor de interpretatie van de informatie. Deze site verstrekt uitdrukkelijk geen beleggingsadvies. Wij zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor het eventueel toepassen van deze informatie.
Deze website bevat ook rekentools. Deze zijn met zorg geprogrammeerd en goed gecontroleerd. Echter, u kan geen rechten ontlenen aan de uitkomst, noch aan de toegepaste berekeningsmethode. U kunt dit gebruiken als indicatie voor eigen risico. Eveneens zijn wij niet verantwoordelijk voor pagina’s van derden waar naar verwezen wordt. Wij geven geen enkele garantie inzake de juistheid, volledigheid, of het actueel zijn van de gegeven informatie. Om de kosten van deze website laag te houden staat er reclame via google op deze website. Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies van google. Meer hierover op de privacy-pagina.
Wij hebben ons ingespannen om te achterhalen of afbeeldingen auteursrechtelijk beschermd zijn. Mocht er onverhoopt een afbeelding op deze website staan, waarop auteursrecht bestaat, en nog niet door ons betaald is, dan zal deze afbeelding onmiddellijk worden verwijderd.