Privacyverklaring (AVG)

Wat staat er op deze pagina?

Op deze pagina wordt de privacypolicy omschreven

Sitemap

Privacyverklaring website

Over privacybeleid, cookies en google

Privacyverklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst herzien op 9 augustus 2020.
Sinds 25 mei 2018 is het verplicht voor een ieder die persoonsgegevens verzamelt een privacyverklaring hebben, zodat de gebruiker van deze website weet wat er met de gegevens gebeurt. Met deze verklaring voldoet deze website aan AVG (de Europese privacywet).

Verzameling gegevens

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u geeft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze informatie wordt veilig opgeslagen, niet aan derden verkocht en periodiek (iedere twee maanden) gewist. Deze website verzamelt gegevens van bezoekers op de volgende wijze:

  • het surfgedrag van bezoekers wordt gevolgd via Google Analytics;
  • als u een reactie achterlaat op deze website, en u geeft uw emailadres in, kan de webmaster dit e-mailadres en het IP-adres zien. Daar wordt verder niets mee gedaan;
  • de gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Persoonsgegevens die deze website verwerkt

Hieronder vind u een overzicht van de persoonsgegevens die deze website verwerkt:

  1. de naam die u zelf ingeeft;
  2. het e-mailadres dat u zelf invoert;
  3. het IP-adres;
  4. locatiegegevens;
  5. gegevens over uw activiteiten op deze website;
  6. internetbrowser en apparaat type.
Nummer 1 en 2 worden bewaard als u reageert via het contactformulier. Alle andere informatie wordt geregistreerd door Google Analytics.

Geautomatiseerde besluitvorming

Warmtepomp-panel neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen, zonder dat daar een mens aan te pas komt. De gegevens die via het contactformulier binnenkomen worden handmatig verwerkt en na twee maanden gewist.

Doel en grondslag van verwerken persoonsgegevens

Deze website verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • om te kunnen reageren op personen die het contactformulier ingevuld hebben;
  • het volgen van bezoekersstatistieken via Google Analytics.

Verwijderen reacties

Als u een reactie op een pagina geplaatst heeft, en deze wil verwijderen, kunt u dit aan vragen via het contactformulier.

Delen van persoonsgegevens met derden

Er worden geen gegevens actief gedeeld met derden, maar via Google Analytics gebeurt dit wel. Om de privacy zo veel mogelijk te beschermen is een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten en is gegevens delen uitgeschakeld. Verder is het IP-adres geanonimiseerd in de Google Analytics code.

Cookies of vergelijkbare technieken

Deze website maakt geen actief gebruik van cookies. Echter google doet dat wel. Meer informatie over cookies vind u ondermeer hier: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Google Analytics

Via deze website worden cookies geplaatst van het bedrijf Google, als deel van de “Google-analytics” dienst. Door deze dienst kunnen wij nagaan hoe de bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen wanneer zij hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken.

Google Adsense

  • Externe leveranciers, waaronder Google, gebruiken cookies om advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken van een gebruiker aan onze website of aan andere websites.
  • Met advertentiecookies kunnen Google en zijn partners advertenties weergeven aan u op basis van uw bezoek aan onze site en/of andere sites op internet.
  • U kunt zich afmelden voor gepersonaliseerde advertenties door Advertentie-instellingen te bezoeken.
  • U kunt zich ook afmelden voor cookies voor gepersonaliseerde advertenties door externe leveranciers door aboutads.info te bezoeken.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan hebt u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/ leest u hoe u een klacht moet indienen.